Blog

Op weg naar de perfecte site, deel 8 – over SEO

Voordat we de diepte induiken is het goed om te starten bij de uitleg van SEO zelf. Search Engine Optimalisation is het verbeteren van je website voor de zoekmachines. Door je website te optimaliseren voor bijvoorbeeld Google kun je hoger komen in de zoekresultaten. Lees meer »

Op weg naar de perfecte site, deel 7 – de voorkant is klaar!

De voorzijde van de website is af. Vormgever, webbouwer en tekstschrijver zijn tevreden. Alle marketing aspecten zoals branding zijn goed vertegenwoordigd. En laten we eerlijk zijn… De site ziet er gewoon cool uit! Maar wat vindt Google er van? O Lees meer »

Op weg naar de perfecte site, deel 6 – het bouwen

Als alle voorbereidingen gedaan zijn dan is het tijd om de website te laten bouwen. In mijn carrière heb ik diverse sites laten maken. De goedkoopste een actiewebsite voor 3 weekjes voor €295,- en de duurste een website van €35.000,- waar niet alleen de voorzijde interact... Lees meer »

Op weg naar de perfecte site, deel 5 - vormgeving

De vormgever van mijn site is al jaren een goed contact, we werken samen voor klanten en helpen ondernemers door het geven van Powershots. Een van de dingen die we graag doen met een ondernemer is het omschrijven van de Droom. Lees meer »

Op weg naar de perfecte site, deel 4 - de juiste woorden

De juiste tekst schrijven voor je website is nog niet zo eenvoudig. Het begint natuurlijk met een goede boodschap. Eentje die past bij wat jij wilt vertellen én bij wat je klant wil horen. Die past bij je doelgroep als het gaat om vaktaal of gewoon prettig leesbare taal v... Lees meer »

Op weg naar de perfecte site, deel 3 - teamwork

Je website is een belangrijke communicatietool, het is de basis voor je online aanwezigheid (waar je vanuit je andere social media naar toe verwijst) en vaak het eerste wat een potentiële klant ziet van jouw bedrijf. Lees meer »

Op weg naar de perfecte site, deel 2 - Dé Droom

Het belangrijkste gesprek dat ik met een klant heb gaat over de droom. Niet zomaar een droom maar Dé Droom. Die ene die je had toen je begon met je bedrijf. Tuurlijk, een deel van die droom ging over geld, over vrijheid, over succes. Lees meer »

Op weg naar de perfecte site, deel 1 - aanleiding

Toen ik begon in 2013 had ik een basic site. Mooi gemaakt, daar niet van... Maar achter de schermen kon ik zelf niets. Tijd dus voor een upgrade, een site die past bij de Fuzzy Logic van nu én met een goed CMS systeem erachter zodat ik zelf gemakkelijk dingen kan aanpassen. Lees meer »

Over Serendipity en Samen spelen 2.0

Een blog over samen spelen... Tja, als moeder van een 3plusser blijkt het toch wel een uitdaging om de kleine man uit te leggen dat samen spelen best leuk is. Oké, je moet wel delen maar uiteindelijk levert het je meer op in plezier en leermomenten. Lees meer »

Interview :)

Interviews, ik heb er best veel gedaan... Voor tijdschriften, voor inspiratiesessies. En dan zit je ineens aan de andere kant van de tafel. Een tijdje geleden vroeg Arnhem Direct of ze een interview mochten houden met mij. Tuurlijk! Lees meer »

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.