Op weg naar de perfecte site, deel 1 - aanleiding

Toen ik begon in 2013 had ik een basic site. Mooi gemaakt, daar niet van... Maar achter de schermen kon ik zelf niets. Tijd dus voor een upgrade, een site die past bij de Fuzzy Logic van nu én met een goed CMS systeem erachter zodat ik zelf gemakkelijk dingen kan aanpassen. Want een goede site is best hard werken voordat je live gaat, een perfecte site krijg je vaak alleen door eraan te blijven werken.  

Normaal wordt er achter de schermen hard gewerkt en zetten we, ik en mijn favoriete partners in crime, de puntjes op de i voordat we live gaan. Deze keer niet!  Want met een live site kan ik jullie pas echt goed meenemen in het effect wat SEO optimalisatie heeft en kan ik met screenshots laten zien wat ik bedoel.

Voor deze ene keer dus, omdat ik dol ben op kennis delen.
Best spannend! Want je eigen site live zetten terwijl deze nog niet klaar is... Pfoe... daar gaat je imago als expert...  Zeker als mensen niet meelezen met deze blog en niet weten dat al die schoonheidsfoutjes een reden hebben: jouw site beter maken door het delen van onze kennis. Fijn dus dat je meeleest! 

Naar het overzicht

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.

  • Home
  • Blog
  • Op weg naar de perfecte site, deel 1 - aanleiding