OVER

Bianca Hierck - Marketingconsultant met passie voor het vak én voor het verder helpen van ondernemers. Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als marketing manager, heb ik mijn eigen bureau opgezet. Ontwikkelen, leren en kennis overdragen zijn mijn drijfveren. Ik houd de ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie nauwgezet in de gaten, om deze toe te passen op een manier die past bij jouw organisatie.

Door mijn jarenlange ervaring beschik ik over een groot netwerk van experts. Mensen die voorop lopen in hun vakgebied. Of het nu gaat over design, SEO/SEA, onderzoek, AV producties of games. Samen kunnen we voor iedere uitdaging een passende oplossing bieden.

 

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.