WERKWIJZE

Een eerste kennismaking en een goed gesprek is het startpunt. Samen kijken we wat er nodig is om jouw organisatie verder te helpen. En dat kan op verschillende manieren. Van klankbord tot uitvoering.

  • Samen gaan we op weg, met onze expertise op het gebied van marketing en communicatie, en jouw kennis van jouw organisatie, je klanten en branche.
  • Geen dikke rapporten maar praktische oplossingen die meteen toepasbaar zijn.
  • Behoefte aan brainstorm of kennis, of ook aan iemand die je helpt bij de uitvoering, jij mag het zeggen.
  • Jouw organisatie staat centraal. Dat betekent dat de gekozen oplossing moet passen bij jouw visie op de toekomst, maar ook bij jouw werkwijze, medewerkers en klanten.
  • We dragen onze kennis over. Heb je de volgende keer een soortgelijke vraag, dan heb je de kennis om zelf het juiste antwoord toe te passen. Hulp nodig? Uiteraard staan we voor je klaar.

Benieuwd naar onze tarieven en voorwaarden? Deze vind je hier.

Lees hier ons Privacy statement.

 

Werkwijze

 

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.