Op weg naar de perfecte site, deel 7 – de voorkant is klaar!

De voorzijde van de website is af. Vormgever, webbouwer en tekstschrijver zijn tevreden. Alle marketing aspecten zoals branding zijn goed vertegenwoordigd. En laten we eerlijk zijn… De site ziet er gewoon cool uit!

Maar wat vindt Google er van? Om hier achter te komen maken we gebruik van een objectieve tool die, net als Google, de SEO van mijn website zal beoordelen.

 

Whaaat?!?

32% op orde? Dan is er inderdaad nog veel ruimte voor verbetering.

Overigens niet geheel onverwacht, de meeste klanten waar we de website voor checken scoren tussen de 15 en 30%. Dus eigenlijk nog best wel netjes ;)

En ook precies de reden om jou als lezer stap voor stap in het proces mee te nemen, zodat ook jij jouw site kunt optimaliseren.

 

De komende blogs gaan we aan de slag om deze score te verbeteren. Dan nemen wij, marketeer, vormgever, tekstschrijver, webbouwer en SEO specialist je mee in de wondere wereld van SEO. Om zo steeds weer dichter bij het einddoel te komen: een perfecte site.

 

Optimaliseren

 

Zelf aan de slag?

  • Volg de blogs en kijk kritisch naar je eigen website
  • Check hoe jouw website scoort met de gratis tool op www.rankingcoach.nl 

  

Aan de slag met Fuzzy?

  • Kies voor een rapport van jouw website, zodat je inzage hebt in je eigen score en in de stappen die je kunt nemen om deze te verbeteren. Zelf aan de slag met wat Fuzzy kennis!
  • Kies voor ondersteuning door Fuzzy en onze SEO expert, zodat we samen je website verbeteren.
Naar het overzicht

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.

  • Home
  • Blog
  • Op weg naar de perfecte site, deel 7 – de voorkant is klaar!