Op weg naar de perfecte site, deel 6 – het bouwen

Als alle voorbereidingen  gedaan zijn dan is het tijd om de website te laten bouwen. In mijn carrière heb ik diverse sites laten maken. De goedkoopste een actiewebsite voor 3 weekjes voor €295,- en de duurste een website van €35.000,- waar niet alleen de voorzijde interactief was maar de achterzijde gekoppeld was aan diverse interne en overheidssystemen.  Ongeacht de prijs, de uitdaging is altijd om ervoor te zorgen dat de website werkt zoals bedoeld. Afgestemd op jouw doelgroep en het device waar zij de website op bekijken.
 
De webbouwer gaat met het ontwerp van de vormgever aan de slag en bouwt deze na. Daarnaast wordt er veel tijd besteed om het ontwerp responsive te maken. Als alle tekstvakken en afbeeldingen zijn geplaatst is het tijd om je content er in te zetten. Hét moment om te kijken of je teksten er goed in passen. Meestal wordt er toch nog iets geschoven of ingekort om de website visueel te laten kloppen. Het voordeel van werken met een team van specialisten wordt op dit moment nog maar eens duidelijk. Want de vormgever en tekstschrijver kijken mee of de site ook op hun vakgebied optimaal presteert.
 
Als alles klopt en gecontroleerd is dan gaat je site live. Een goed moment om een aantal kritische meelezers te vragen om de site door te lopen of zij nog dingen zien. Alles goed? Dan maak je je nieuwe website bekend aan je doelgroep. Via Linkedin, Facebook, Twitter, nieuwsbrief, noem maar op. Want een mooie nieuwe site, daar mag je best trots op zijn!
 
Zelf aan de slag?
 • Kies voor een website met een CMS systeem, zo kun je zelf eenvoudig je website bijwerken.
 • Controleer je website op diverse devices en schermen om te zien of het er goed uit ziet. In Google Chrome kun je met F12 de verschillende schermformaten én diverse mobiele telefoons en tablets nalopen.
 • Controleer regelmatig of verwijzingen naar andere sites en binnen je eigen website nog werken.  Een handige tool hiervoor is www.brokenlinkcheck.com
 
Met Fuzzy aan de slag?
 • We maken een website altijd met een CMS systeem waarmee je zelf eenvoudig je teksten kunt updaten.
 • Bij Fuzzy wordt een website altijd responsive gebouwd, zo ziet je site er op alle devices goed uit!
 • Bij Fuzzy kun je al een template website kiezen vanaf €599,-
 • We maken de mooiste ontwerpen en sites op maat, passend bij jouw bedrijf en doelgroep.
 • Achter de schermen is je site klaar voor het versturen van nieuwsbrieven, toevoegen van You-Tube filmpjes, Google Maps en nog veel meer handige tools.

* De foto laat het verschil zien tussen mijn site op mijn iPhone5 en de iPhone6+ van de vormgever bij de controle. Uiteraard is na het maken van deze foto de site ook goed gezet voor alle devices door de webbouwer :)

Naar het overzicht

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.

 • Home
 • Blog
 • Op weg naar de perfecte site, deel 6 – het bouwen