• We gaan samen op weg
  We gaan samen op weg
 • Wij zijn fuzzy

  Wij zijn Fuzzy

  Strategisch marketing en communicatiebureau... Als we een omschrijving aan Fuzzy Logic Marketing zouden moeten geven zou dat het beste passen. Maar we weten ook dat je er vaak niet komt met een standaard omschrijving, strategie of aanpak. Daar is de wereld net even te Fuzzy voor.

 • jouw droom

  Jouw droom

  Als organisatie steeds een stap verder komen, werken aan je droom. Daar besteed jij graag je tijd aan, toch? En daarvoor moet je soms risico's nemen om kansen te krijgen. Kansen die je kunt pakken als je weet wat er speelt, als je de nieuwste kennis hebt over wat werkt.

 • samen op weg

  Samen op weg

  Als je antwoorden kunt geven op vragen als 'hoe maken we een waardevolle connectie met onze klanten en weten we wat zij echt nodig hebben' helpt dat om een juiste keus te maken. Ons doel is om samen op weg te gaan en zo het juiste antwoord te vinden op jouw vraag. 

 • koffie

  Koffie

  We besteden onze tijd liever niet aan het omschrijven van wat wij doen, maar aan wat we voor jou kunnen betekenen. Samen kijken we hoe onze Fuzzy aanpak je een stap verder kan helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Je zult verbaasd staan over de inzichten die je krijgt bij een kop koffie!

Onze specialiteiten

 • specialiteietenm

  Specialiteiten

  Je kunt voor alles op het gebied van marketing en communicatie bij Fuzzy Logic terecht. Voor strategie én voor uitvoer. Kijk voor een compleet overzicht en voorbeelden bij cases. Uiteraard hebben we ook een aantal specialiteiten, daarover lees je hiernaast meer.

 • strategisch advies

  Strategisch advies

  De markt en je doelgroep is continu in beweging. Volg je de laatste trends of kies je voor een stabiele aanpak? De juiste keuze past bij jouw klant maar zeker ook bij je onderneming. Wij helpen je met actuele kennis én onze ervaring om jouw droom te bereiken.

 • branding

  Branding 

  Hoe ziet de doelgroep jouw merk of bedrijf? Straal jij de juiste boodschap uit? En hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie bijdraagt aan het juiste imago? De optimale afstemming tussen identiteit en imago, dat is Branding

 • marketing strategiem

  Marketing strategie

  Of je nu aan het begin van je onderneming staat of wilt doorgroeien, met de juiste strategie kom je sneller bij je doel. Fuzzy helpt je bij het bepalen van de juiste weg. Of het nu gaat over de traditionele marketing elementen of de laatste trends om je doelgroep te bereiken.

   

 • communicatie

  Communicatie

  De juiste inzet van alle communicatie kanalen met de juiste tools. Met een goed gedegen communicatieplan zorg je ervoor dat je het meeste haalt uit je investering. En dat je kansen grijpt en bijstuurt daar waar nodig.

 • customer yourney

  Customer Journey

  Van het eerste contact tot na de verkoop. Als je de customer journey van je klant kent en iedere fase optimaliseert zorg je voor een onvergetelijke ervaring bij je klant die bijdraagt aan jouw droom.

 • projectmanagement

  Projectmanagement

  Op zoek naar een tijdelijke manager, voor project of interim? Voor langere duur strategisch sparren? Fuzzy heeft een ruime ervaring in het managen van teams, grote accounts en projecten en ondersteunt je graag.

 • powershots

  Powershots

  Kennis delen vinden wij een van de leukste dingen om te doen. No strings attached en bruikbare kennis waar je morgen meteen mee aan de slag kunt. Kom jij bij een van onze experts langs voor een Powershot

 • teamwork

  Teamwork

  In de afgelopen jaren hebben we een sterk netwerk opgebouwd van professionals. Mensen die werken vanuit hun talent en waarmee we samenwerken om voor jou het beste resultaat te halen. Uiteraard houd je één aanspreekpunt en word je volledig ontzorgd.

 • seo sea

  SEO / SEA

  Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van SEO en SEA. Een rapport met inzichten en tips om zelf aan de slag te gaan, hulp en advies of complete ontzorging. Ons team van specialisten staat voor je klaar met een uitgebreid pakket aan mogelijkheden.

 • website em grafisch design

  Website en Grafisch design

  Of je nu toe bent aan een nieuwe website of een hele nieuwe huisstijl. Van logo tot folder, van site tot banner. Samen met ons netwerk maken we de mooiste dingen

 • abonnement

  De mogelijkheden zijn eindeloos

  Van advies en strategie tot praktische ondersteuning. Bij Fuzzy Logic kun je voor een breed scala aan vragen terecht. Samen met jou bekijken we wat het beste past om jouw vraag succesvol in te vullen.