Powershots

Powershots is een samenwerking tussen een aantal Arnhemse experts op het gebied van vormgeving, sales, online, en natuurlijk marketing :) Want op ons eigen vakgebied gebeuren prachtige dingen en raken we regelmatig geïnspireerd door al het moois wat ontwikkeld word, door bijzondere boeken en verhalen. Maar we begrijpen dat jij het te druk hebt met je eigen werkzaamheden en vakgebied om van dit alles op de hoogte te kunnen blijven. Daarom geven we Powershots! Een krachtige shot kennis, inspiratie in één uur. Zodat jij weer helemaal up-to-date bent!

 

Iedere sessie bestaat uit een onderwerp dat kort en krachtig wordt gepresenteerd. Geen verkooppraatje maar bommetjevol met actuele informatie en tips waarmee je morgen zelf al aan de slag kunt. Omdat het intieme sessies zijn met een select gezelschap heb je daarna volop de gelegenheid om vragen te Er zijn Powershots over:

 

 

 

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.