Powershots

Kennis delen vinden wij een van de leukste dingen om te doen. No strings attached en bruikbare kennis waar je morgen meteen mee aan de slag kunt. Daarom geeft Fuzzy regelmatig een Powershot.

Een Powershot is een krachtige shot kennis. Inspiratie in één uur. Iedere Powershot heeft een onderwerp dat onmisbaar is voor jouw eigen bedrijf.
Verteld door experts en begeleid door voorbeelden uit de praktijk. Iedere sessie bestaat uit een kort maar krachtige presentatie bommetjevol met actuele informatie en tips wat je morgen al kunt doen om te starten. Omdat het intieme sessies zijn met een select gezelschap heb je daarna volop de gelegenheid om vragen te stellen over jouw eigen situatie.
Wedden dat onze expert of een van je mede-ondernemers je op het juiste pad kan zetten?

We geven Powershots over:

En ken je onze Super-sized Powershots al?
In één avond van maar liefst 3 uur zullen verschillende sprekers je aan het denken zetten, nemen ze je mee op weg naar je Droom. Prikkelend, enthousiasmerend en vooral interactief!

 

Kijk eens op onze speciale Powershots website: http://thepowershots.nl/

En volg de speciale powershots Facebook pagina om geen Powershot te missen: www.facebook.com/thepowershots

 

 

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.