Website en Grafisch design

Fuzzy werkt samen met de leukste ontwerpers in Arnhem. Talentvolle ondernemers waar we goede ervaringen mee hebben en vaak al jarenlang mee samenwerken.
Terwijl zij mooie dingen voor je maken helpt Fuzzy je om ervoor te zorgen dat deze uitingen passen bij je branding, dat de teksten je doelgroep aanspreken en jouw onderneming het optimale resultaat behaalt. Zo gaan we samen voor het beste eindresultaat.


Template of je eigen ontwerp?

Door gebruik te maken van een template, een site of folder die al eerder is gebouwd, kan de webbouwer of vormgever snel resultaat bieden. Daarnaast zijn de kosten ook nog eens heel aantrekkelijk. Heb je haast of een beperkt budget dan kan kiezen voor een template een prima keuze zijn. Uiteraard kun je bij een template altijd je eigen huisstijlkleuren gebruiken, worden jouw logo en foto's gebruikt en wordt het gevuld met je eigen teksten. Zo krijgt je site of folder toch een hele eigen uitstraling. Kijk hier maar eens voor alle mogelijkheden en hoe een template voor andere klanten werkt. Voor websites heb je vaak al binnen 6 weken na opdracht de oplevering. Andere uitingen zijn vaak al binnen de 2 weken gereed.

Als je kiest voor een eigen ontwerp zijn alle mogelijkheden open. De website, folder of andere uiting wordt samen in overleg met jou van de grond af opgebouwd. Zo heb je 100% controle over het eindresultaat. Het startpunt is een overleg met de vormgever en webbouwer om jouw wensen door te spreken. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt waarin rekening wordt gehouden met jouw wensen én met de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van ontwerpen. Is het ontwerp akkoord? Dan gaan we aan de slag.

Of je nu kiest voor een template of eigen design, je website is altijd voorzien van een CMS waarmee je eenvoudig zelf je site kunt vullen en aanpassen. En uiteraard is je website altijd geschikt voor PC, tablet of mobiel. Zo zorgen we er samen voor dat jouw klant altijd en overal beschikt over de juiste informatie. 


Speciale wensen

Ben je op zoek naar echt iets speciaals zoals een video, animatie, app of game?
Of heb je een bijzonder project waar vormgeving voor nodig is? Fuzzy heeft ervaring met een aantal experts, ieder op hun eigen gebied een specialist. Zo kun je voor al je communicatie tools bij ons terecht!

Voor vormgeving werken we graag samen met PuurAnouk en Zolderkamer72. Voor webdesign met OVK Webdesign.

 

Grafisch ontwerp

 

 

 

 

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.

  • Home
  • Grafisch design