Partner - Zolderkamer72

Voor Grafisch ontwerp werk ik samen met Zolderkamer72. Gave designs, mooie logo's en ontwerpen. Daarnaast heeft Zolderkamer net als Fuzzy de laatste kennis in huis als het gaat om bijvoorbeeld branding. We spreken daardoor dezelfde taal waardoor onze samenwerking de mooiste resultaten oplevert. We gaan ook beiden uit van hetzelfde: jouw droom. Een strategische sessie met Fuzzy en Zolderkamer is dan ook een inspiratiemoment dat je echt verder zal helpen. 

 

Over Zolderkamer72

Marcel: 'Mijn doel is jou te helpen je ambitie te vervullen. Klinkt wellicht wat groots, het is wel mijn uitgangspunt. Want als vormgever helpen ik je niet alleen met je nieuwe brochure of site. Ook al kun je daarvoor natuurlijk ook prima bij mij terecht. Ik help je op weg met een goed gesprek, wat is je doel en wat is je eerste stap om dat te bereiken? Zoals vrienden elkaar helpen, zonder druk of verwachtingen.
Want zeg nu zelf, hoe fijn is het als de teller niet meteen begint te lopen? Om even stil te staan met waar we ook al weer mee bezig waren? Om te bedenken wat de grote droom ook al weer was? En op basis daarvan een strategie te bedenken om er ook echt te komen. Mijn kennis en creativiteit deel ik graag met je.'

 

Zolderkamer72

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.

  • Home
  • Partner Zolderkamer72