Marketing strategie

Marketing is een vakgebied wat continu in ontwikkeling is en meegroeit met de ontwikkelingen in de maatschappij.
Fuzzy Logic kan je ondersteunen van een strategisch marketingplan voor je onderneming tot een praktisch plan om je omzet te vergroten. We beheersen niet alleen de traditionele marketing elementen maar zijn ook gespecialiseerd in nieuwe ontwikkelingen als branding en customer journey. Samen met jou kiezen we de juiste weg om jouw droom werkelijkheid te laten worden.  

Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren om snel weer de juiste weg te vinden? Met een strategische brainstorm krijg je nieuwe inzichten. Of kies voor een compleet strategisch advies voor jouw nieuwe bedrijf of product, bijvoorbeeld om een gedegen bedrijfsplan te kunnen voorleggen aan je financiers. 

 

Business plan

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.

  • Home
  • Marketing strategie