SEO en SEA

Search Engine Optimalisation is het verbeteren van je website voor de zoekmachines. Door je website te optimaliseren voor bijvoorbeeld Google kun je hoger komen in de zoekresultaten. Je kunt ook betalen voor advertenties, dit is je SEA.

SEO en SEA zijn vaak ondoorzichtige termen, laat staan dat je als ondernemer weet hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.
Daarom heeft Fuzzy, samen met een SEO specialist, een uitgebreid pakket aan mogelijkheden ontwikkeld.

Wil je zelf aan de slag? Kies dan voor een rapport van jouw website waarin je score door een onafhankelijk systeem in kaart wordt gebracht. Aan dit rapport hebben wij onze tips en tricks toegevoegd. Je krijgt een uitgebreide handleiding waar in je stap voor stap wordt meegenomen om jouw website te optimaliseren voor SEO. Neem voor deze optie contact met ons op voor een aanbod op maat.

Wil je advies op maat van onze SEO expert, om zelf mee aan de slag te gaan of om je gehele SEO uit handen te geven? Ook dat kan. Neem dan contact op voor een offerte op maat.

 

 

SEO Search Engine Optimisation

 

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.