Bijzonder in jouw gemeente?

Bijzonder richt zich op ouders van bijzondere kids en wil ze helpen de juiste weg te vinden. Omdat een groot deel van de regelingen, zorgaanbieders, onderwijs etc. lokaal georganiseerd is hebben we ervoor gekozen om de informatie per gemeente te bundelen.

Op dit moment zijn we hard aan het werk om Bijzonder in Arnhem te realiseren. Met de ervaringen die we hier opdoen, het netwerk wat steeds groter wordt, en de kennis die we op verschillende terreinen vergroten kunnen we binnenkort aan de slag met een eigen Bijzonder voor jouw gemeente. Ben je een actieve ouder of professional? Heb je goede contacten binnen de gemeente? En kun je niet wachten tot er een Bijzonder in jouw gemeente is? Neem dan contact met ons op!

Voor nu ben je van harte welkom op Bijzonder in Arnhem

Neem contact op

 

Fuzzy Logic Marketing
Het Wagenwiel 8, Arnhem

06-24884884

info@fuzzylogicmarketing.nl 

 

 

 


Betekenis van Fuzzy Logic

1. Fuzzy als tegenhanger van SMART. Een goed strategisch plan is niet alleen SMART maar zeker ook Fun, Uitdagend, Zinvol, Zinnenprikkelend en geeft een Yes-gevoel!

2. Tegenhanger van logica waarbij iets waar of niet waar is. Fuzzy Logic geeft ruimte voor meerdere tinten grijs, meerdere oplossingen voor een probleem. Zodat je de oplossing kunt kiezen die past bij jouw situatie.

3. In het brein: rechterbrein samen met linkerbrein, creativiteit en logica gecombineerd.

4. Het leukste strategisch marketing bureau.

  • Home
  • bijzonderinarnhem